UA-79159118-1
Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 Kauneudenhoitoa

ja metsän lumoa.

 

 

AJANVARAUS MYÖS NETISSÄ: www.vello.fi/metsanlumo

 

 Facebookissa pysyt ajan tasalla tarjouksista ja arvonnoista!

 

 

 

 

 

 

 

Metsänlumo

Puh. 045 690 7955

 

Y-tunnus: 2754029-3

 

 

 

Kangasala hieronta

GEELIKYNNET

Metsänlumosta saat geelikynnet arkeen ja juhlaan. Kynsiä voidaan koristella monella tavalla, mm. leimaamalla, folioilla, glittereillä, maalauksilla tai helmi- ja strassikoristein, joita Metsänlumosta löytyy mielin määrin! Kynnet voidaan myös jättää luonnollisen näköisiksi ilman väriä ja koristeita.

Metsänlumo käyttää suomalaisilta maahantuojilta hankittuja tuotteita, jotka on näin ollen eu-lainsäädännön mukaisia ja testattuja. Geelikynsiin Metsänlumo käyttää MN Mystic Nails sekä Mosaic uv-geelejä, joita löytyy monenlaisia eri tyyppisille kynsille. Värejä on useita kymmeniä. Kestolakkaus tehdään geelilakalla, joita on yli 30 eri väriä merkiltään MN sekä Progel.


Geelillä tehdyt kynnet ovat kauniit, luonnollisen tuntuiset ja näköiset. Luonnollinen kynsi kasvaa geelien alla normaalisti ja geelikerros ns. elää luonnollisen kynnen mukana. Geelikynnet ovat apu kynsien pureskelijoille ja lohkeileville sekä liuskoittuville kynsille. Ne voivat auttaa myös kipeisiin tai halkeileviin sormenpäihin, koska oma kynsi voi olla niin lyhyt, ettei se suojaa sormenpäätä lainkaan. Geelikynnet voidaan tehdä vain terveisiin kynsiin. Geelikynsiä ei tehdä alle 18-vuotiaalle. Poikkeuksena esim. juhlakynnet huoltajan suostumuksella, kuitenkin vähintään 16-vuotiaalle.

Geelikynsiä huolletaan n. 3-4 viikon välein, riippuen mm. oman kynnen kasvuvauhdista. Mikäli haluat poistaa geelikynnet, ne tulee poistattaa ammattilaisella, jotta omat kynnet eivät vahingoittuisi. Voit itse vaikuttaa geelikynsiesi kuntoon ja pysyvyyteen noudattamalla hoito-ohjeita.

Geelit kovetetaan uv-valossa, joka on sekä sähkö- että säteilyturvallisuuden kannalta täysin turvallinen laite. Geelit eivät ole myrkyllisiä, ne ovat myös hajuttomia eikä niistä myöskään imeydy kynsialustan verenkiertoon haitallisia aineita. Uv-valo ja geelit toimivat samalla periaatteella, jota hammaslääkärit käyttävät valokovetteisia paikkoja laittaessaan.

 

 

 

 

 

Rakennekynnet

Geelillä tehdyt rakennekynnet voivat olla jopa 60 kertaa vahvemmat kuin luonnonkynnet. Rakennekynsillä saadaan lisäpituutta kynsiin rakentamalla muotin avulla. Myös erittäin lyhyisiin kynsiin. Uusien rakennekynsien laittoon menee aikaa n. 2,5 h. Huoltoon n. 2 h. Aikaan vaikuttaa myös koristelut.

RakennekynnetRakennekynnet

 Omien kynsien geelivahvistus

Geelivahvistuksella eli ns. geelauksella omista kynsistä saadaan vahvat ja kauniit. Geelaus tehdään siis omiin kynsiin, ilman että rakennetaan lisää pituutta. Koristelut voidaan tehdä kuten rakennekynsiinkin. Geelivahvistetuilla kynsillä geeliä on vähemmän kuin rakennekynsillä, mutta ovat silti hyvin kestävät. Geelaus tehdään Metsänlumossa erittäin joustavalla geelillä ja se pysyy kynnellä sen vuoksi todella hyvin, myös sellaisissa kynsissä, joissa on ollut hankaluuksia geelien pysyvyydessä. Geelivahvistuksen laittoon aikaa menee n. 1,5 h. Aikaan vaikuttaa myös koristelut.

GeelivahvistusGeelivahvistus

Kestolakkaus (Geelilakkaus)

Kestolakkaus eli geelilakkaus on kuten kynsilakka, mutta se kovetetaan uv-valossa. Se kestää kynsillä n. 2-3 viikkoa. Kestolakka tekee kynsistä vahvemmat, suojaa kynsiä ja on superkiiltävä. Voidaan myös koristella. Oiva valinta Sinulle, joka haluat kynnet kauniiksi ja huolitelluiksi kertaluonteisesti, esim. juhlia varten. Kestolakka poistetaan hellävaraisesti poistoaineella.

Laittoon aikaa menee n. 1 h + mahdolliset koristelut.

KestolakkausKestolakkaus

 

 

Copyright © Metsänlumo