UA-79159118-1
Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 Kauneudenhoitoa

ja metsän lumoa.

 

 

AJANVARAUS MYÖS NETISSÄ: www.vello.fi/metsanlumo

 

 Facebookissa pysyt ajan tasalla tarjouksista ja arvonnoista!

 

 

 

 

 

 

 

Metsänlumo

Puh. 045 690 7955

 

Y-tunnus: 2754029-3

 

 

 

Kangasala hieronta

GEELIKYNSIEN HOITO-OHJEET:

  • Käytä päivittäin kynsinauhaöljyä ja käsivoidetta. Kynsinauhaöljy kosteuttaa luonnonkynttä ja edesauttaa geelien pysyvyyttä sekä ravitsee kynsinauhoja. Kynsinauhaöljy kannattaa laittaa yöksi, tällöin saat parhaan vaikutuksen. Laita kynsinauhaöljyä myös kynnen alle.
  • Käytä suojakäsineitä tehdessäsi puutarhatöitä tai käyttäessäsi erilaisia kemikaaleja esim. siivotessasi.
  • Geelikynsiin voi laittaa kynsilakkaa, mutta kynsilakanpoistoaineen tulee olla asetonitonta.
  • Älä koskaan leikkaa geelikynsiä! Mikäli kynnet kasvavat liian pitkiksi, voit lyhentää niitä viilaamalla, mutta mieluiten vasta huoltovälin viimeisellä viikolla. Mitä pidemmät kynnet ovat, sitä alttiimmat ne ovat erilaisille vahingoille. Ota tämä huomioon valitessasi pituutta.
  • Käytä kynsiharjaa säännöllisesti. Kynnen alle kertyy helposti likaa.
  • Vaikka geelikynnet ovat vahvat, älä käytä niitä ”työkaluina”! Avaa esim. säilykepurkit jotain apuvälinettä käyttäen. Ole varovainen myös avatessasi auton ovia tai laittaessasi kenkiä jalkaasi. Geelikynsi voi rasituksesta vahingoittua ja irrota. Jos geelikynsi irtoaa tai lohkeaa, voit tarvittaessa viilata rosoiset reunat, mutta varo viilaamasta omaa kynttäsi tai kynsinauhoja.
  • Muista huollattaa kynnet säännöllisesti 3-4 viikon välein, vaikka kynnet näyttäisivätkin vielä hyviltä. Liian pitkä huoltoväli siirtää kynnen rasituspistettä ja voi aiheuttaa geelikynnen irtoamisen, joka saattaa vaurioittaa omaa kynttäsi. Jos geelikynsi irtoaa, se voi vaikuttaa uuden geelin pysyvyyteen. Joskus sairaudet, lääkkeet ja raskaus voivat vaikuttaa geelien pysyvyyteen.
  • Jos haluat luopua geelikynsistäsi, älä koskaan leikkaa tai revi niitä pois, koska voit vahingoittaa omaa kynttäsi ja aiheuttaa pitkäaikaisia kynsivaurioita ja kipua. Varaa aina poistoaika ammattilaiselta. Kynsistä poistetaan geelit hellävaraisesti lähes kokonaan ja kynnet viilataan lyhyeksi. Kynnet voivat poiston jälkeen olla jonkin aikaa hauraammat kuin ennen geelien laittoa, mutta vahvistuvat taas kasvaessaan.  Kynsille on saatavilla vahvistavaa ja hoitavaa lakkaa.

Copyright © Metsänlumo